Strong Hand Tools

stronghand verkkokauppa logo

Näytetään tulokset 1–18 / 69

Strong Hand Tools hitsaustarvikkeet

Strong Hand Tools on yhdysvaltalainen yritys, joka valmistaa erilaisia työkaluja metallityöskentelyyn. Sen tuotteisiin kuuluvat hitsauspöydät, hitsauspuristimet, hitsauspihtit, hitsausmagneetit ja muut erikoistyökalut, jotka auttavat hitsaajia ja rakentajia säästämään aikaa, parantamaan laatua ja lisäämään mukavuutta. Yritys myy tuotteitaan yli 60 maassa eri puolilla maailmaa valtuutettujen jälleenmyyjien kautta.

Strong Hand Tools puristimet ja pihdit

Strong Hand Tools valmistaa nopeasti toimivia puristimia ja pihtejä eri kokoisina ja tyypeinä, jotka lisäävät tuottavuutta ja säästävät asetusaikaa. Esimerkiksi 4-in-1 puristimet, kevyet ja keskiraskaat yleispuristimet, raskaat yleispuristimet ja 2-akseliset kiinnityspuristimet.

Strong Hand Tools magneettityökalut

Strong Hand Tools magneettisia työkaluja, jotka auttavat pitämään levyjä, putkia, putkia ja levyjä paikallaan. Helppoja ja nopeita asetuksia, jotka nopeuttavat hitsausprojekteja. Esimerkiksi Adjust-O™ magneettikulmat, Adjust-O™ 90° kaksoiskytkin magneettikulmat, Adjust-O™ kulmamagneetti ja A-kehys HD magneetti.