Spiderhand

spiderhand verkkokauppa logo

Spiderhand hitsauskäsineet

Spiderhand on tuotemerkki, joka tarjoaa korkealaatuisia hitsaushanskoja, sormisuojia ja käsivarsisuojia. Spiderhandin tuotteet on suunniteltu erityisesti TIG- ja MIG-hitsaukseen, ja ne ovat kestäviä, mukavia ja tyylikkäitä. Spiderhandin hanskat ja käsivarsisuojat ovat saatavilla eri väreissä ja kokoissa. Spiderhand on seuraavan tason hitsaustuotemerkki, joka sopii niin ammattilaisille kuin harrastajillekin.

Spiderhand MIG Supreme & Supreme+ hitsauskäsineet

Spiderhand MIG Supreme & Supreme+ ovat korkealaatuisia hitsauskäsineitä, ja ne on suunniteltu erityisesti MIG-hitsaukseen. Kämmenosa on valmistettu pehmeästä ja kestävästä nahasta, joka tarjoaa hyvän otteen ja tuntuman. Käsineen takaosa on tehty vahvasta lehmännahasta, joka suojaa kättä kuumuudelta ja kipinöiltä. Käsineessä on myös Kevlar®-ompeleet, jotka lisäävät sen lujuutta ja kestävyyttä. Käsineen muotoilu mahdollistaa paremman liikkuvuuden ja mukavuuden. Käsine täyttää EN12477 -standardin vaatimukset, jotka koskevat hitsauskäsineiden suojaustasoa ja ominaisuuksia.

Spiderhand MIG Supreme & Supreme+ käsineet ovat loistava valinta kaikille MIG-hitsaajille, jotka arvostavat laatua, turvallisuutta ja mukavuutta. Tilaa omasi nyt ja koe Spiderhandin ero!

Spiderhand TIG Supreme & TIG Supreme+ hitsauskäsineet

Spiderhand TIG Supreme & TIG Supreme+ ovat erinomainen valinta TIG-hitsaukseen. Nämä hitsauskäsineet ovat valmistettu laadukkaasta nahasta, joka on kestävää ja joustavaa. Käsineissä on Kevlar®-ompeleet, jotka lisäävät lujuutta ja kestävyyttä. Käsineiden erityinen muotoilu mahdollistavat tarkan ja herkän hitsauksen. Käsineet ovat hyväksytty standardin EN12477 -standardin mukaisesti. Spiderhand TIG Supreme -käsineillä saat seuraavan tason hitsauskokemuksen!