Toimitusehdot

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat

Kaikki hinnat verkkokaupassa näytetään verollisena (ALV 24%).

Toimitus & toimitusaika

Toimitamme tilatut tuotteet Postin välityksellä (toimitusmaksu Suomessa: 5.90€, lisätään loppusummaan kassalla). Tuotteiden toimitusaika valmistajilta meille on yleensä noin 14 arkipäivää, mutta se voi vaihdella saatavuuden mukaan. HUOM! Jos tuote on meillä varastossa, on toimitusaika huomattavasti lyhyempi. Saat seurantatunnuksen matkapuhelimeesi kun tilaus on postitettu.

Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Payments Oy (FI24865594), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Alisa Lasku: On joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Alisa Yrityslasku: on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Payments Oy (FI24865594)
E-mail: helpdesk@vismapay.com
Puh: +358 9 315 42 037
Osoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta, Finland

Palautukset / tilauksen peruuttaminen

Kuluttajilla on pääsääntöisesti lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Jos haluat peruuttaa tilauksen, ota yhteyttä sähköpostilla myyntiimme. Yhteydenottoa varten tarkoitetun s-postiosoitteen löydät sivun alalaidasta. Palautettavien ostosten mukana täytyy palauttaa kaikki mahdolliset alkuperäiset osat, ohjeet / dokumentit & tarvikkeet. Huomaa että avattuja suojainpaketteja ei hyvitetä (sinetöitynä toimitettua ja avattua tavaraa, jota ei voi terveydellisistä tai hygieniasyistä paketin avaamisen jälkeen palauttaa ovat esim. hengityssuojaimet & korvatulpat). HUOMAA!! Tilauksessa maksetun summan hyvityksen suorittaa maksunvälittäjämme Visma Pay / Paybyway Oy.

Tilauksen sitovuus

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti lähettämällä asiakkaalle sähköpostin.

Takuu

Tuotteilla on valmistajan tai maahantuojan myöntämä rajattu takuu. Takuu alkaa ostohetkestä ja se todetaan esim. tilausvahvistuksella tai muulla vastaavalla dokumentilla. Takuu kattaa ainoastaan materiaali- ja valmistusvirheet jotka ilmaantuvat tuotteen takuuaikana. Takuu ei koske esim. tuotteen kulumista, muokkaamisesta johtuvaa virhettä, virheellisestä säilytyksestä tai jos tuotetta on käytetty muuhun / vastoin kuin mihin se on alkuperäisesti valmistajan toimesta tarkoitettu.