Toimitusehdot

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat

Kaikki hinnat verkkokaupassa näytetään verollisena (ALV 24%).

Toimitus & toimitusaika

Toimitamme tilatut tuotteet Postin välityksellä (toimitusmaksu: 8.90€, lisätään loppusummaan kassalla). Tuotteiden toimitusaika valmistajilta meille on yleensä noin 14 arkipäivää, mutta se voi vaihdella saatavuuden mukaan. HUOM! Jos tuote on meillä varastossa, on toimitusaika huomattavasti lyhyempi. Saat seurantatunnuksen matkapuhelimeesi kun tilaus on postitettu.

Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Fellow Yrityslasku

Markkinoiden helpointa B2B ostamista. Ostaminen Fellow Yrityslaskulla onnistuu lähes aina pelkkien yhteystietojen avulla, ilman vahvaa tunnistautumista. Riittää, että pystymme varmistamaan ostajan ja hänen edustaman yrityksen välisen yhteyden. Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna, mutta myös sähköpostilasku ja paperilasku ovat mahdollisia. Meillä on valmiina tiedossa yritysten viralliset verkkolaskuosoitteet, joten myös laskutusosoitteen valinta on helppoa. Ostolaskun käsittely on suunniteltu yritysostajan kannalta mahdollisimman sujuvaksi ja ostaja saa lisätty laskulle laskun kohdentamiseen tarvittavat viitetiedot. Lisäksi laskulta löytyy ALV-erittely.

Fellow Yrityslaskun normaali maksuaika on 14 vuorokautta. Halutessaan maksuaikaa voi pidentää jopa 60 vuorokauteen. Fellow Yrityslaskun luottoraja on 5000 €. Jos yrityksenne tarvitsee korkeamman luottorajan, voitte olla yhteydessä Fellow asiakaspalveluun. Fellow Yrityslaskun mahdollistaa Fellow Finance Oyj. Lisätietoja Fellow Yrityslaskusta löytyy seuraavasta linkistä: https://www.fellowfinance.fi/maksaminen/yrityslasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot:

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

Palautukset / tilauksen peruuttaminen

Kuluttajilla on pääsääntöisesti lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Jos haluat peruuttaa tilauksen, ota yhteyttä sähköpostilla myyntiimme. Yhteydenottoa varten tarkoitetun s-postiosoitteen löydät sivun alalaidasta. Palautettavien ostosten mukana täytyy palauttaa kaikki mahdolliset alkuperäiset osat, ohjeet / dokumentit & tarvikkeet. Huomaa että avattuja suojainpaketteja ei hyvitetä (sinetöitynä toimitettua ja avattua tavaraa, jota ei voi terveydellisistä tai hygieniasyistä paketin avaamisen jälkeen palauttaa ovat esim. hengityssuojaimet & korvatulpat). HUOMAA!! Tilauksessa maksetun summan hyvityksen suorittaa maksunvälittäjämme Visma Pay / Paybyway Oy.

Tilauksen sitovuus

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti lähettämällä asiakkaalle sähköpostin.

Takuu

Tuotteilla on valmistajan tai maahantuojan myöntämä rajattu takuu. Takuu alkaa ostohetkestä ja se todetaan esim. tilausvahvistuksella tai muulla vastaavalla dokumentilla. Takuu kattaa ainoastaan materiaali- ja valmistusvirheet jotka ilmaantuvat tuotteen takuuaikana. Takuu ei koske esim. tuotteen kulumista, muokkaamisesta johtuvaa virhettä, virheellisestä säilytyksestä tai jos tuotetta on käytetty muuhun / vastoin kuin mihin se on alkuperäisesti valmistajan toimesta tarkoitettu.