Portwest PS29 Impervious

19,90  sis. ALV 24%

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): PS29 Osasto:

Kuvaus

Ensiluokkainen suojalasi, jossa vahva, valettu linssi. Vaahtomainen tiivistepehmuste lisää mukavuutta ja tarjoaa lisäsuojaa iskuilta. Innovatiivinen Oleophobic Tech eli vettä ja likaa hylkivä pinnoite, joka auttaa pitämään linssin puhtaana äärimmäisissä työolosuhteissa. Leveä, säädettävä ja joustava remmikiinnitys. Epäsuora ilmanvaihto.

Portwest PS29 Impervious -suojalasit ovat CE-hyväksyttyjä, joten ne täyttävät eurooppalaiset turvallisuusstandardit. Nämä lasit ovat erinomainen valinta henkilöille, jotka haluavat varmistaa silmiensä turvallisuuden vaativissa työolosuhteissa.

Impervious-sarjan lasit tarjoavat suojaa kemikaaleilta, nesteiltä ja pölyltä, joten ne sopivat hyvin monenlaisiin teollisuudenaloihin. Lasien linssit ovat valmistettu polykarbonaatista, joka on kestävä sekä kevyt materiaali, ja se suojaa tehokkaasti silmiä iskuilta.

Lasit on muotoiltu niin, että ne istuvat hyvin kasvoille, eivätkä ne haittaa käyttäjän näkökenttää. Niissä on myös säädettävät kiinnitysremmi, jotka mahdollistavat lasien sopivan kaikille käyttäjille.