Milwaukee Tools sähkötyökalut

Milwaukee Tools tuoteryhmät:

Akut ja laturit
Poraus ja talttaus
Kiinnitys
Hioma- ja kiillotuskoneet
Sahaus ja katkaisu
Hionta
Laserit
Testaus ja mittaus
Diagnostiikka ja tarkastus
Valaisu
Yhdistelmäsarjat
Force Logic
Lämpövaatteet
Radiot
Puutarhanhoito
Viemärinpuhdistimet
Pölynpoisto
Muut

Murtovasarat
Poraus ja talttaus
Kiinnitys
Sahaus ja katkaisu
Hioma- ja kiillotuskoneet
Pölynpoisto
Urajyrsimet
Hionta
Valaisu

Mittauslaitteet
Vesivaa’at
Mittaus ja merkitseminen
Pihdit
Leikkurit ja sakset
Veitset ja terät
Sahaus ja katkaisu
Ruuvinvääntimet ja mutterinvääntimet
Kiinnitys
Vasarat ja vääntöraudat
Kaapelin vetäminen

Poraus
Talttaus
Kiinnitys
Katkaisu ja hionta
Sahaus ja katkaisu
Työkalukohtaiset lisävarusteet

Milwaukee Tools:

Jatkuvaa innovaatiota yli 95 vuoden ajan. Milwaukee Tools on ammattikäyttöön tarkoitettujen raskaan käytön sähkötyökalujen, lisävarusteiden ja käsityökalujen johtava valmistaja maailmanlaajuisesti.

Perustamisestaan lähtien vuonna 1924 Milwaukee Tools on johtanut alaa tuotteiden kestävyyden ja suorituskyvyn suhteen. Milwaukee Tool on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin.

Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12- ja M18-järjestelmissä, aikaa säästävistä lisävarusteista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tools on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä.

Uudet Milwaukee Tools tuotteet:

 • Milwaukee 2267-40 IR-lämpömittari

  10:1 etäisyyssuhde, 1 metristä 10 m päähän. The post Milwaukee 2267-40 IR-lämpömittari appeared first on POLARWELD.FI.

 • Milwaukee 2212-20 sähkötesteri

  Kaksois LED-valo sekä ääni-indikaattori takaavat nopeat ja kätevät mittaustulokset. The post Milwaukee 2212-20 sähkötesteri appeared first on POLARWELD.FI.

 • Milwaukee 2235-40 pihtivirtamittari

  Mukana toimitetaan mittausjohtimet ja 2 x AA-paristoa. The post Milwaukee 2235-40 pihtivirtamittari appeared first on POLARWELD.FI.

 • Milwaukee 2216-40 multimittari

  Mukana toimitetaan mittausjohtimet ja 2 x AA-paristoa. The post Milwaukee 2216-40 multimittari appeared first on POLARWELD.FI.

 • Milwaukee 2217-40 multimittari

  Mukana toimitetaan mittausjohtimet, termoelementtianturit ja 2 x AA-paristoa. The post Milwaukee 2217-40 multimittari appeared first on POLARWELD.FI.

 • Milwaukee 2205-40 yleismittari

  Helposti luettava ja käytettävä käyttöliittymä sekä sähköasentajille räätälöityjä toimintoja. Mukana toimitetaan johtimet ja 2 x AA-paristoa. The post Milwaukee 2205-40 yleismittari appeared first on POLARWELD.FI.

 • Milwaukee M12 IC-0 tarkastuskamera

  Optimoitu suuri 68,6 mm LCD-näyttö ja digitaalinen kuva tuottavat terävän ja selkeän kuvan, 9 mm 640 x 480 digitaalinen kuvasensori tuottaa erinomaisen kuvanlaadun lähes puolikkaassa koossa. The post Milwaukee M12 IC-0 tarkastuskamera appeared first on POLARWELD.FI.

 • Milwaukee LDM 30 etäisyysmittari

  Helppokäyttöinen yhden henkilön osoita ja paina -toiminto, vyöpidin, 2 x AAA-paristot. The post Milwaukee LDM 30 etäisyysmittari appeared first on POLARWELD.FI.

 • Milwaukee M18 ONEFHIWF1DS-0C, 1″ mutterinväännin

  M18 FUEL -mutterinväännin D-kahvalla tuottaa 2576 Nm kiristysmomentin ilman johtoja, polttoainetta ja pneumatiikkaa. The post Milwaukee M18 ONEFHIWF1DS-0C, 1″ mutterinväännin appeared first on POLARWELD.FI.

 • Milwaukee M18 DFC laturi

  Lataa kaikki M18 REDLITHIUM -akut. The post Milwaukee M18 DFC laturi appeared first on POLARWELD.FI.