Milwaukee M12 RCDAB+-0 radio

M12-järjestelmän ensimmäinen lataustoiminnolla varustettu ratkaisu, Milwaukee M12 DAB+ -työmaaradio/laturi, on varustettu 12V tasavirtaportilla kaikkien M12-akkujen nopeaa ja kätevää lataamista varten. Lisäksi 2.1 USB-liitännän ansiosta sen avulla voi ladata nopeasti muita elektronisia laitteita, kuten matkapuhelimia ja tabletteja.

M12-järjestelmän ensimmäinen lataustoiminnolla varustettu ratkaisu, M12 DAB+ -työmaaradio/laturi, on varustettu 12V tasavirtaportilla kaikkien M12-akkujen nopeaa ja kätevää lataamista varten. Lisäksi 2.1 USB-liitännän ansiosta sen avulla voi ladata nopeasti muita elektronisia laitteita, kuten matkapuhelimia ja tabletteja.

Sulavalinjainen muotoilu mahdollistaa useat integroidut ripustusvaihtoehdot, joiden avulla radio kulkee helposti mukana minne tahansa ja käyttäjät voivat ripustaa sen mihin tahansa. Radiossa on muun muassa keskitetty ripustusreikä ja ontto kahva, jonka avulla se voidaan ripustaa moniin työmailla esiintyviin materiaaleihin.

Täyden äänialan kaiuttimen ja diskanttikaiuttimen ansiosta keskitasoiset ja korkeat äänet kuuluvat selkeästi. Käyttäjät voivat suoratoistaa korkealaatuista musiikkia langattomasti Bluetooth®-yhteydellä jopa 30 metrin etäisyydeltä. Lisäksi M12 REDLITHIUM 2,0 Ah -akun kanssa radio voi toimia yhtäjaksoisesti yli 10 tuntia.

Erinomaisen kestävässä uudessa MILWAUKEE®-radiossa on iskuja vaimentava ulkokuori, joka suojaa sisäisiä komponentteja ja jonka ansiosta radio kestää koviakin olosuhteita, kuten putoamista ja iskuja.

Uusi M12 DAB+ -työmaaradio/laturi on osa M12-tuotevalikoimaa, johon kuuluu tällä hetkellä yli 90 samaa akkujärjestelmää käyttävää sähkötyökalua.