GVS UV-puhdistaja hengityssuojaimille

Voimakas ja tarkan 253,7 Nm aallonpituuden LED UVC-valo, joka steriloi maskin ja tappaa bakteerit. Voidaan käyttää sekä suodattaville puolinaamarimallisille hengityssuojaimille että kasvomaskeille. Suositeltava valinta päivittäiseen henkilökohtaiseen käyttöön parantamaan sekä käyttäjien että ympärillä olevien turvallisuutta COVID-19 aikana esim. terveydenhuoltoalan ammattilaisille, elintarvikealalle, teollisuuden tarpeisiin, matkustamiseen ja päivittäiseen arkikäyttöönkin.


Helppo kuljettaa mukana kompaktin koon ja keveyden ansiosta. GVS UV-puhdistaja ei vaadi toimiakseen kemikaaleja, nesteitä eikä kuumuutta, eikä se vahingoita puhdistettavaa tuotetta mitenkään. 10 minuutin puhdistusajalla per puoli saavutetaan 99,9 % sterilointi. Äänimerkki ilmoittaa puhdistuksen valmistumisesta, ja voit kääntää tuotteen kotelon sisällä ja steriloida toisen puolen. Kannen ennenaikaisen avaamisen turvatominto.


Aromaterapiatoiminto: Laitteeseen on mahdollista lisätä aromiterapiatuoksuja, joilla suojaimesta saadaan miellyttävämpi käyttää ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen (ei sis. toimitukseen). Käytettäessä yhdessä hengityssuojaimen kanssa, joka on R-sertifioitu uudelleenkäytettäväksi, voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä verrattuna kertakäyttöisten suojainten käyttöön ja vähentää samalla ympäristökuormitusta oleellisesti.


GVS on maailman johtava hengityssuojainten valmistaja. Valikoimaan kuuluvat tuotteet henkilösuojaukseen, terveyshuoltoon, tiedealoille, autoteollisuuteen, maatalouteen ja ruokateollisuuteen, kaivosteollisuuteen, hitsaustoimintoihin ja metalliteollisuuteen, kemikaaliteollisuuteen, kosmetiikkateollisuuteen, rakennusteollisuuteen sekä erilaisiin koneisiin ja laitteisiin. GVS valmistaa yli 2 miljardia tuotetta vuosittain. Puolinaamarimalliset hengityssuojaimet valmistetaan omassa tehtaassa Iso-Britanniassa. GVS hengityssuojaimia on saatavissa puolinaamarimallisina (GVS Elipse-sarja), sekä integroituina kokonaisuuksia silmiensuojainten kanssa (GVS Elipse Intergra-sarja). Elipse-puolinaamarimallisto edustaa uutta ajattelua, ja sarjan tuotteita yhdistää 8 pääarvoa: Innovatiivinen design, toimitus käyttövalmiina, keveys, kompakti koko, laadukkaat materiaalit parhaaseen käyttömukavuuteen, HEPA-luokan suodatus, alhainen hengitysvastus ja erinomainen yhteensopivuus silmiensuojainten, kuulosuojainten ja työkypärien kanssa.