Huurtumattomat suojalasit lisäävät työturvallisuutta


Huurtumaton PLATINUM®-pinnoite on useimmissa Bollé Safety -suojalaseissa. Linssit pysyvät kirkkaina myös hengityssuojainten kanssa tai kylmästä lämpimään siirryttäessä. Pinnoite on pysyvästi kummallakin puolella linssiä, eikä kulu linssejä puhdistettaessa.

Bollé Safety valikoimassa on yli 400 tuotetta

Sankamalliset suojalasit myös vahvuuksilla, naamiomalliset suojamaskit, hitsausmaskit, kokokasvosuojaimet, puhdistus- ja huurtumisenestoaineet, kotelot ja kaulanauhat.

Bollé Safety linssityypit

Bollé Safetyn linssit ovat korkealuokkaisia erilaisiin työtehtäviin suunniteltuja. Suojalaseja käytetään pitkiä aikoja, joten optiikalta vaaditaan paljon. Valittavana on kuusi linssityyppiä eri käyttötarkoituksiin sekä kolme eri väriä.

Bollé Safety -suojalasit


Bollé Safety valikoimasta löytyy erilaisiin työtehtäviin sopivat, standardien mukaiset suojalasit. Suojalaseja käytetään pitkiäkin aikoja, joten optiikan on oltava laadukas kuten silmälaseissakin. Suojalaseissa on ergonominen muotoilu ja ne on säädettävissä eri muotoisille kasvoille sopiviksi. Suojalasit saavat myös näyttää hyvältä!

Uudet Bollé tuotteet:

 • B-Clean Lens Cleaner, 250ml

  Tehokas puhdistussuihke kaikenlaiselle optiikalle. Tekee pinnoista myös anti-staattiset vähentäen pölyn ja lian tarttumista, anti-bakteeriset ja vähentää heijastumia. Soveltuu työhön, vapaa-aikaan ja taktisiin sovelluksiin. The post B-Clean Lens Cleaner, 250ml appeared first on POLARWELD.FI.

 • Bollé Safety Ninka vaihtolinssi, 200kpl

  Pakkaus, jossa 200 kpl Bollé Safety Ninka vaihtolinssejä. Helppo ja nopea ottaa käyttöön ja vaihtaa linssi. Bollé Safety Ninka on terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin suunniteltu CE-merkitty kevyt ja ergonominen silmäsuoja, jossa kehys on desinfioinnin kestävä, ja linssi suunniteltu helposti vaihdettavaksi. Optisesti korkealuokkainen molemminpuolinen huurtumisenestopinnoitettu linssi tekee pitkästä yhtäjaksoisestakin käytöstä miellyttävää ja vähentää tarvetta koskea kasvojen alueelle käytön aikana. The post Bollé Safety Ninka vaihtolinssi, 200kpl appeared first on POLARWELD.FI.

 • Bollé Safety Ninka vaihtokehys, 50kpl

  Pakkaus, jossa 50 kpl Ninka vaihtokehyksiä, ei sisällä linssejä. Bollé Safety Ninka on terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin suunniteltu CE-merkitty erittäin kevyt ja ergonominen silmäsuoja, jossa kehys on desinfioinnin kestävä +80 C. Linssi on suunniteltu nopeasti vaihdettavaksi. The post Bollé Safety Ninka vaihtokehys, 50kpl appeared first on POLARWELD.FI.

 • Bolle Safety B500 puhdistusliina, 500kpl

  Seinälle ripustettava tai pöydällä pidettävä jakoasema, jossa 500 kpl kertakäyttöisiä esikostutettuja puhdistusliinoja kaikenlaisen optiikan puhdistamiseen. The post Bolle Safety B500 puhdistusliina, 500kpl appeared first on POLARWELD.FI.

 • Bolle Safety B100 puhdistusliina, 100kpl

  Seinälle ripustettava tai pöydällä pidettävä jakoasema, Bollé Safety B-Clean puhdistusliinoja suojalasien ja kaikenlaisen muunkin optiikan puhdistamiseen. Käytetään sellaisenaan ilman tarvetta erilliselle puhdistussuihkeelle. Tekee pinnoista anti-staattiset vähentäen pölyn ja lian tarttumista, anti-bakteeriset ja vähentää heijastumia. The post Bolle Safety B100 puhdistusliina, 100kpl appeared first on POLARWELD.FI.